Cena obejmuje:
– wynajem sali do 120 osób
– obsługę kelnerską
– menu weselne
– podstawowy wystrój sali
Czas trwania to 12 godzin z możliwością przedłużenia (200 zł/h).
Propozycja I
Cena 110 zł/os.
Obiad weselny
Zupa (do wyboru 1z 2):
– rosół domowy z makaronem
– krem (pieczarkowy, szparagowy lub borowikowy) z groszkiem ptysiowym
Danie główne (do wyboru 1 z 2):
– tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami i bukietem surówek lub kapustą zasmażaną
– rolada z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
Zimna płyta
– półmisek polskich wędlin
– sałatka jarzynowa lub sałatka śródziemnomorska
– mini kanapki z łososiem, pasztetem i pieczonym mięsem
– jajka faszerowane z kawiorem
– śledź w oleju lub po kaszubsku
– koreczki
– pieczywo, masło
Dania gorące
I danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– gulasz węgierski
– boeuf Strogonow
II danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– barszcz czerwony z krokietem naleśnikowym
– kwaśnica z żeberkiem
Napoje gorące – kawa/herbata
Propozycja II
Cena 140 zł/os.
Obiad weselny
Zupa (do wyboru 1 z 2):
– rosół domowy z makaronem
– krem (pieczarkowy, szparagowy lub borowikowy) z groszkiem ptysiowym
Danie główne:
– półmisek mięs (kotlet schabowy, pieczeń wieprzowa z karczku, zraz wołowy zawijany, devolay z
żółtym serem, udko smażone)
– ziemniaki
– bukiet surówek
– kapusta zasmażana
Zimna płyta
– półmisek pieczonych mięs i polskich wędlin
– łosoś wędzony z cytryną
– sałatka jarzynowa lub sałatka śródziemnomorska
– sałatka ze śledziem i ananasem
– mini kanapki ze śledziem, pastami i pasztetem
– jajka faszerowane z kawiorem
– koreczki
– galaretka wieprzowa lub drobiowa
– ryba po grecku
– pieczywo, masło
Dania gorące
I danie gorące:
– rolada z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
II danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– gulasz węgierski
– boeuf Strogonow
III danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– barszcz czerwony z krokietem naleśnikowym
– kwaśnica z żeberkiem
Napoje gorące – kawa/herbata
Dodatkowe propozycje:
1. Istnieje możliwość modyfikacji i wzbogacenia proponowanego menu wg odrębnej kalkulacji.
2. W cenie podstawowy wystrój sali i wejścia głównego (tablica powitalna + balony, ozdoby na stołach
i świece). Na życzenie gości możemy przygotować bogaty wystrój sali (balony i girlandy na sali,
naturalne kwiaty). Cena w zależności od ustaleń (od 300 zł).
3. Dla grup do 60 osób możliwość serwowania zimnej płyty, ciast i deserów oraz napoi w formie bufetu
szwedzkiego.
4. Na życzenie klienta możemy zamówić ciasta (zapłata wg faktury zakupu z ciastkarni).
5. Cena wynajmu samej sali do 12 godzin 1.000 zł + 10 zł/os.
6. Nocleg dla gości weselnych 25 zł/os.
7. Śniadanie dla gości weselnych 15 zł/os.
8. Poprawiny w godzinach 14.00 – 20.00 (6 godzin) 50 – 70 zł/os.
9. Grill z ogniskiem (4 godziny) 60 zł/os.
Uwagi:
– Dla dzieci do lat 3 gratis.
– Dzieci od 4 do 10 lat 50% ceny.
Cena obejmuje:
– wynajem sali do 120 osób
– obsługę kelnerską
– menu weselne
– podstawowy wystrój sali
Czas trwania to 12 godzin z możliwością przedłużenia (200 zł/h).
Propozycja I
Cena 110 zł/os.
Obiad weselny
Zupa (do wyboru 1z 2):
– rosół domowy z makaronem
– krem (pieczarkowy, szparagowy lub borowikowy) z groszkiem ptysiowym
Danie główne (do wyboru 1 z 2):
– tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami i bukietem surówek lub kapustą zasmażaną
– rolada z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
Zimna płyta
– półmisek polskich wędlin
– sałatka jarzynowa lub sałatka śródziemnomorska
– mini kanapki z łososiem, pasztetem i pieczonym mięsem
– jajka faszerowane z kawiorem
– śledź w oleju lub po kaszubsku
– koreczki
– pieczywo, masło
Dania gorące
I danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– gulasz węgierski
– boeuf Strogonow
II danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– barszcz czerwony z krokietem naleśnikowym
– kwaśnica z żeberkiem
Napoje gorące – kawa/herbata
Propozycja II
Cena 140 zł/os.
Obiad weselny
Zupa (do wyboru 1 z 2):
– rosół domowy z makaronem
– krem (pieczarkowy, szparagowy lub borowikowy) z groszkiem ptysiowym
Danie główne:
– półmisek mięs (kotlet schabowy, pieczeń wieprzowa z karczku, zraz wołowy zawijany, devolay z
żółtym serem, udko smażone)
– ziemniaki
– bukiet surówek
– kapusta zasmażana
Zimna płyta
– półmisek pieczonych mięs i polskich wędlin
– łosoś wędzony z cytryną
– sałatka jarzynowa lub sałatka śródziemnomorska
– sałatka ze śledziem i ananasem
– mini kanapki ze śledziem, pastami i pasztetem
– jajka faszerowane z kawiorem
– koreczki
– galaretka wieprzowa lub drobiowa
– ryba po grecku
– pieczywo, masło
Dania gorące
I danie gorące:
– rolada z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
II danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– gulasz węgierski
– boeuf Strogonow
III danie gorące (do wyboru 1 z 2):
– barszcz czerwony z krokietem naleśnikowym
– kwaśnica z żeberkiem
Napoje gorące – kawa/herbata
Dodatkowe propozycje:
1. Istnieje możliwość modyfikacji i wzbogacenia proponowanego menu wg odrębnej kalkulacji.
2. W cenie podstawowy wystrój sali i wejścia głównego (tablica powitalna + balony, ozdoby na stołach
i świece). Na życzenie gości możemy przygotować bogaty wystrój sali (balony i girlandy na sali,
naturalne kwiaty). Cena w zależności od ustaleń (od 300 zł).
3. Dla grup do 60 osób możliwość serwowania zimnej płyty, ciast i deserów oraz napoi w formie bufetu
szwedzkiego.
4. Na życzenie klienta możemy zamówić ciasta (zapłata wg faktury zakupu z ciastkarni).
5. Cena wynajmu samej sali do 12 godzin 1.000 zł + 10 zł/os.
6. Nocleg dla gości weselnych 25 zł/os.
7. Śniadanie dla gości weselnych 15 zł/os.
8. Poprawiny w godzinach 14.00 – 20.00 (6 godzin) 50 – 70 zł/os.
9. Grill z ogniskiem (4 godziny) 60 zł/os.
Uwagi:
– Dla dzieci do lat 3 gratis.
– Dzieci od 4 do 10 lat 50% ceny.